Hörmann Pro Matic a Supra Matic série 4-kvalitní stropní pohony pro sekční garážová vrata a výklopná vrata. Záruka 5 let

Hörmann Pro Matic a Supra Matic série 4-kvalitní stropní pohony pro sekční garážová vrata a výklopná vrata. Záruka 5 let

V našem e-shopu naleznete prvotřídní stropní pohony pro garážová vrata, které jsou navrženy s důrazem na vysoký výkon a spolehlivost. Využijte inovativní technologie stropních pohonů Hörman Promatic a Supramatic Serie 4, jež jsou precizně optimalizovány pro sekční vrata LPU a Renomatic 2023 - 2024.

Tyto pohony nejen poskytují vylepšené funkce pro pohodlnou obsluhu, ale zároveň zajišťují maximální úroveň bezpečnosti.

Pohony jsou určeny jak pro výklopná vrata Berry N 80 tak pro všechny typy sekčních, posuvných garážových vrat.

Nabízíme širokou škálu přizpůsobených možností, které zajistí efektivní otevírání a zavírání těchto vrat. Kromě toho jsme pro vás připravili špecifické typy dálkových ovladačů, které plně podporují a optimalizují funkce stropních pohonů. Vyberte si ten pravý dálkový ovladač pro maximální komfort a kontrolu nad vašimi garážovými vraty.

Nakupujte s plnou důvěrou, protože víme, co potřebujete pro optimální funkci a bezproblémové ovládání vašich garážových vrat. Zajistěte si moderní stropní pohony a užívejte si bezstarostné ovládání vaší garáže. Vaše spokojenost je naší prioritou.

Stropní pohon ProMatic Serie 4

V našem e-shopu Bartek Vrata vám představujeme vysoce kvalitní stropní pohon ProMatic Serie 4 v kompletně přepracovaném provedení, který zaručuje nejen vynikající výkon, ale také pohodlnou montáž. Nový plastový kryt skrývá integrovaný přijímač a dvouvodičové zapojení, což usnadňuje instalaci pomocí konektorů, bez potřeby nářadí. Rychlá výměna žárovky je nyní možná pouze rukou, bez nutnosti snímání krytu pohonu.


Rozšířené příslušenství pohonu zahrnuje ergonomicky vylepšený dálkový ovladač, osvětlená tlačítka radiového kódu a vnitřní tlačítka s dvouvodičovým zapojením, což zajišťuje jednoduchou montáž.

Pro garáže bez elektrické přípojky přinášíme mimořádně komfortní řešení v podobě nového solárního modulu ProMatic Akku Solar o rozměrech 30×40 centimetrů. Tento modul zajistí nabíjení akumulátoru a eliminuje závislost ProMatic Akku na externím elektrickém napájení.

S tímto stropním pohonem a inovativními doplňky si zajistíte nejen špičkový výkon, ale také maximální pohodlí a bezpečnost pro ovládání svých garážových vrat. Objednejte si ještě dnes a vstupte do světa moderních a spolehlivých stropních pohonů od Hörmann.

Nový SupraMatic Serie 4

V našem e-shopu vám představujeme SupraMatic Serie 4, novou generaci špičkových stropních pohonů, která již na první pohled zaujme svým elegantním designem. Pod novým krytem z ušlechtilého kartáčovaného hliníku se skrývá integrovaný tříkanálový přijímač a řada funkčních inovací.

Nový SupraMatic Serie 4 nabízí samostatně zapínatelné halogenové světlo a o 50 % rychlejší otevírání vrat, dosahující rychlosti 22 cm/s. Jediným stiskem tlačítka dálkového ovladače můžete provádět částečné otevírání vrat pro větrání.

V oblasti montáže přinášíme praktické novinky, včetně jednoduchého dvouvodičového připojení bez nutnosti montážního nářadí. Programování ovladače je nyní mimořádně snadné díky usnadněnému počátečnímu nastavení typů vrat Hörmann. Pohon vrat je navíc vybaven přípojkou pro integrovanou úpravu do systému domovní sběrnice.

V naší nabídce naleznete i nový čtyřkanálový dálkový ovladač, který poskytuje ještě větší pohodlí při ovládání vašich vrat. SupraMatic Serie 4 je synonymem pro špičkový výkon a moderní design. Objednejte si ho ještě dnes a vylepšte ovládání vašich vrat na novou úroveň.


K tomu, abyste plně využili výkonnost a pohodlí stropních pohonů v naší nabídce, je klíčové vybrat správný dálkový ovladač. V našem e-shopu nabízíme širokou škálu dálkových ovladačů, mezi nimiž vynikají modely HSE 4 BS, HSE 5, HSE 2 a HET 24 BS.

Dálkový ovladač HSE 4 BS je navržen s ohledem na jednoduchost používání a poskytuje bezproblémové ovládání stropních pohonů. Jeho ergonomický design a intuitivní tlačítka zajišťují pohodlné ovládání vašich garážových vrat s minimálním úsilím.

Pro ty, kteří vyžadují více funkcí a možností, nabízíme dálkový ovladač HSE 5. Tento model přináší rozšířené možnosti nastavení a programování, což vám umožňuje plně přizpůsobit ovládání vašich vrat podle vašich individuálních potřeb.

Dálkový ovladač HSE 2 se zaměřuje na kompaktnost a snadné přenášení. Jeho malé rozměry neznamenají kompromis ve funkčnosti. HSE 2 poskytuje spolehlivé ovládání a je ideální pro ty, kteří ocení praktičnost a pohodlí.

Pro ty, kteří preferují bezdrátové řešení, máme v nabídce dálkový ovladač HET 24 BS. Tento model vyniká bezproblémovým propojením s pohony a umožňuje vám ovládat vaše garážová vrata s maximální flexibilitou.

S výběrem vhodného dálkového ovladače můžete plně využít potenciál našich stropních pohonů a zajistit si pohodlné a bezpečné ovládání vašich garážových vrat. Vyberte ten správný dálkový ovladač pro vaše potřeby a užívejte si optimálního komfortu. Vaše spokojenost je pro nás klíčová.